Grafično oblikovanje zaupamo ekipi, ki se bo projekta lotila z znanjem in izkušnjami.

Kot ne zaupamo popravilo svoje strehe sodelavcu »ker ima orodje in veselje« je pomembno, da pri tako pomembnih stvareh, kot so grafično oblikovanje in marketing nekega podjetja, delo prav tako zaupamo ekipi, ki se bo projekta lotila z znanjem in izkušnjami. Konec koncev je na kocki poslovanje in preživetje celotne organizacije. Oblikovanje dostikrat pomeni razliko med USPEHOM IN NEUSPEHOM. In verjemite, vložek v kvalitetno oblikovanje se povrne veliko prej kot mislite, sadovi vaše odločitve pa vas lahko božajo še dolga leta!

Zakaj je grafično oblikovanje tako zelo pomembno?

Kvalitetno grafično oblikovanje je ena temeljnih komponent, ki ustvarjajo vez med prodajalcem in kupcem. Pa naj gre za izdelke ali storitve, drugačen je le pristop, osnova pa je enaka. Vsi kupujemo z očmi.

Oblika pri izdelku ali oglaševanju izdelka v kupcu tako vzbuja različna čustva in pomembno je, da vemo katere odzive si želimo za čimbolj uspešno prodajo. Pri strankah/kupcih si želimo pozitiven odziv na naše izdelke, kot so: kvaliteta, zaupanje, kreativnost, razumljivost, enostavnost, … in pri tem igra veliko vlogo prav oblikovanje. In to KVALITETNO OBLIKOVANJE. Zakaj torej zaupati oblikovalsko delo profesionalni ekipi, ki bo razumela vaš izziv:

  • Oblika mora odražati NAMEN izdelka oz. storitve
  • Oblika mora biti ENOSTAVNA, HARMONIČNA IN USKLAJENA
  • Dobra oblika nosi ZGODBO in SPOROČILNOST
  • Pri obliki je treba predvidevati njeno APLIKTIVNOST in PONOVLJIVOST v različnih medijih in tehnikah

Z naročniki vedno skušamo ustvariti dober odnos in zaupanje, ker jemljemo svoje delo z zanosom in nam je lep izdelek tako pomemben, kot bi bil naš. Prav zato smo v naši agenciji zbrali znanje strokovnjakov iz vseh področij, ki se tičejo vizualne podobe podjetja ali njegovih produktov. Tako bo storitev cenejša, bolj usklajena in kvalitetnejša! In pri tem dajemo vso našo energijo in srce.

 

Naj bo vodilo star pregovor, ki pravi: »nisem tako bogat, da bi kupoval poceni«

 

Tomaž Berčič

KONTAKTIRAJTE NAS

 

Prijava na ART blog

S klikom na gumb “pošlji” se strinjate s hrambo svojih podatkov v naši podatkovni bazi in komuniciranje prek navedenega kontakta.
Več o tem si lahko preberete v politiki o zasebnosti.