Jagodi in jagodna marmelada - oblikovanje spletne strani Art Design Ljubljana

Ko se združita jagoda in slaščičar

Torej: oblikovanje spletnih strani iz Art Design Ljubljana, velja samo eno ⇒ izdelek je vedno balzam za vaše oči, pardon – želodček.

Naj so enostavne ali zahtevne, spletne strani predstavljajo vaše poslovne zgodbe in vas osebno.

Le skrbna zasnova, kreativno oblikovanje in tehnično dovršena postavitev vaše spletne zgodbe zagotavlja uresničitev cilja. Da vas bodo obiskovali in se redno vračali. Mi se spletnih rešitev lotimo s natanko temi vrednotami. Sami verjamemo, da je predpriprava temelj za kvalitetno predstavitev. Skupaj z vami poskrbimo za kvalitetne tekstovne in slikovne materiale, ki so osnova za kvaliteten izdelek. Pripravimo grafični koncept, ki ga uskladimo z vašo dosedanjo celostno podobo – logotipom, barvno lestvico in topografijo, ali vam pripravimo novo unikatno oblikovanje podobe podjetja. Skrbno prenovimo tudi delujoče, vendar zastarele spletne strani, da so funkcionalno vidne tudi na mobilnih napravah.

Spletno stran po končanem oblikovanju in izdelavi tudi testiramo na internem strežniku in jo po potrditvi objavimo pod domeno. Oblikovanje spletnih strani z naše strani zagotavlja podprtost v vseh spletnih brskalnikih in polno vidnost vsebin v vseh napravah. Lahko poskrbimo za gostovanje, z rednim posodabljanjem ter zaščito in varnostnimi kopijami pa zagotovimo, da časovno potratno vzdrževanje spletne strani za obiskovalce postane neopazno. Tudi prevedomo vam spletno stran v večino evropskih jezikov.

REFERENČNI PROJEKTI

KOLIKO BO STALO?

RAD/-A BI ZVEDEL/-A ŠE KAJ VEČ >

Deli z ostalimi: