akcija maj 2024 notranja pasica 2

Ker je vsak začetek vizualne podobe ali njena sprememba težka in povezana s stroški, smo sklenili, da gremo uporabnikom naproti z akcijo.

Vsem naročnikom, ki se odločijo za sodelovanje z nami, tako podarjamo 300 EUR v obliki popusta na naše storitve. Pa naj gre za spletno stran, oblikovanje tiskovine, oglasov in kaj podobnega.

Ker je trajanje akcije omejeno na 10 naročnikov, predlagamo, da kar hitro stopite v kontakt z nami in si priborite svoj dragoceni denar.

Popust lahko uveljavijo vsi, ki bodo naročili vsaj za 1000 EUR vrednosti storitev iz našega nabora. V popust niso všteta sekundarna izvedbe pri naših partnerjih, kot je tisk ali zakup medijskega prostora za oglaševanje.

ALI
izpolnite spodnji obrazec

    Za katero storitev se zanimate?
    S klikom na gumb “pošlji” ste se strinjali s hrambo vaših podatkov v naši podatkovni bazi in komuniciranje prek navedenega kontakta. Podatki so namenjeni izključno komunikaciji z vami glede poslovanja, obveščanja in naročanja naših artiklov ali storitev. Podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam. Vsi podatki so hranjeni varno in v skladu z Uredbo o varstvu osebnih podatkov GDPR.