Kreativna novoletna ter promocijska in poslovna darila
bozicek
Ste naveličani dolgočasnih
koledarjev in lanskih
steklenic vina?

Majhne pozornosti so odličen način za utrjevanje poslovnih odnosov in odlična priložnost za utrjevanje vaše blagovne znamke. Ni lepšega kot to, da vam poslovni partner prizna, da je “tista vaša reklamna majica” tako dobra, da jo je nosil celo poletje! Izkoristite to!

Za vas lahko zasnujemo le enostaven slogan ali elektronsko čestitko. Poskrbimo lahko samo za idejo in obliko. Izdelamo pa tudi celoto “na ključ”. Poglejte si nekaj primerov, ki smo jih že izvedli.

Kreativna promocijska in poslovna darila? Ali unikatna novoletna darila?

Poslovna darila za popestritev poslovnih odnosov in promocijo blagovne znamke. Odkrijte, kako majhne pozornosti lahko okrepijo vaše poslovne odnose. Kreativna darila so ključ do uspeha!

Ideje in oblikovanje po vaših željah.

Zanima me

Analogna naprava za preskok v Novo leto

V transparentno embalažo smo vtaknili našo napravo, ki omogoča preskok iz starega v novo leto. Gre pravzaprav za enostavno leseno kolebnico, ki smo ji dali novo nalogo. Embalaža je seveda opremljena z navodili in piktogrami,

Kako se tega pravzaprav lotimo. Korak po korak. Kolebnico po preskoku lahko uporabljamo tudi kot športni pripomoček.

Zanima me

pasica Kolebnica 1

pasica Kotany 1

Kreativni koledar Kotanyi

Za podjetje Kotanyi smo razvili unikatno idejo, oblikovali koledar v obliki začimbne stekleničke in vsak mesec opremili z receptom in opisom izdelka. Po končanem letu se je koledarski del lahko odtrgal, recepte pa so uporabniki shranili in so del kuhinjske knjižnice.

Zanima me

Cop, cop …

Za potrebe promocije smo oblikovali koncept poslovnega darila, ki v ALU embalaži vsebuje nekaj različnih modelov, ki jih uporabljamo pri peki maslenih piškotov. V celoten paket smo vključili tudi drobno zloženko z recepti in spisali hudomušno spremno besedilo.

Zanima me

pasica Cop Cop 1

Oblikovanje korporativne grafike za koledar, darilno vrečko, elektronsko voščilnico…

Grafiko oblikujemo v skladu s poslovno filozofijo podjetja. Vse skupaj apliciramo na 3-delni koledar, darilno vrečko, klasično ter elektronsko voščilnico. Enako zgodbo in grafiko potem v podjetju uporabljajo tudi v potrebe promocijskih tiskovin in oglasov v tekočem letu.

Zanima me

pasica IMP 1

pasica Stres 1

Uničevalec stresa

V lično kartonsko embalažo smo spakirali gumijasti krepilec prstov in ga poimenovali “Uničevalec stresa”, ker to tudi je. Njegova uporaba dokazano zmanjšuje psihično napetost in krepi – tudi prste. Spisali smo še spremno zgodbo, oblikovali etiketo in poslali vsem prijateljem!

Zanima me