Oblikovanje tiskovin foto 2 - Art Design

Oblikovanje tiskovin zaupajte strokovnjakom

Oblikovanje tiskovin – verjamemo, da ste prav tako kot mi prepričani v dobro vizualno sladico, šele ko jo okusite s svojim jezikom. Prav zato je dobra tiskovina v poplavi elektronskih sporočil še vedno pomembna. Vonj po tiskarski barvi, ki oblikuje sporočila na izbranem papirju je še vedno zakon! Prospekti, katalogi, oglasi, letaki in plakati so nepogrešljiv vir promocije in predstavitve nekega podjetja. Pri tem ni pomembna samo sporočilnost, ampak tudi ideja, izdelava, izbira pravega papirja, ki daje neki tiskovini žlahtnost in prijeten občutek, ko jo vzamemo v roko.

Oblikovanje tiskovin so nam zaupala že mnoga podjetja. V studiu Art Design vam s strokovnim znanjem svetujemo pri pristopu, oblikovnemu stilu in nagovornem tonu pri oblikovanju katalogov ali revij, hkrati pa vam nudimo tudi vse znanje pri izdelavi le-teh. Izkušnje imamo pri oblikovanju:

  • plakatov,
  • jumbo plakatov,
  • prelomu knjig,
  • letnih poročil,
  • revij,
  • ter ostalih tiskovin.

Lahko vam oblikujemo in izdelamo čisto preprost nizkocenovni letak, kot tudi vrhunski in prestižni prospekt.

 

REFERENČNI PROJEKTI

KOLIKO BO STALO

RAD/-A BI ZVEDEL/-A ŠE KAJ VEČ >

🎁 Želite 10 % popust?

Vemo, da je vaš čas dragocen, vseeno pa ... Ker želimo bodočim naročnikom ponuditi karseda dobro storitev, vas vljudno prosimo za nekaj sekund časa. Tisti, ki se boste opogumili, boste seveda nagrajeni. V zameno za nekaj trenutkov vaše pozornosti vam podarimo enkratni 10 % popust na našo storitev!

Kje ste naš našli? *
Ste našli informacije, ki jih potrebujete? *
Od 1-4 kako bi ocenili uporabniško izkušnjo z našo spletno stranjo? *

S klikom na gumb za pošiljanje obrazca se strinjate s hrambo svojih podatkov v naši podatkovni bazi in komuniciranje prek navedenega kontakta. Več o tem si lahko preberete v politiki o zasebnosti.