Spletna stran je vaše ogledalo

Izdelava spletne strani in spletna optimizacija sta ključna pri doseganju uspeha na spletu. Pri nas se tega dobro zavedamo in vedno svetujemo naročnikom, ki se odločijo za prenovo ali izdelavo spletne strani, da si najprej odgovorijo na spodnja vprašanja:

 • Komu je spletna stran namenjena?
 • Kaj je namen spletne strani – informacije, utrjevanje blagovne znamke, promocija, prodaja …?
 • Kakšen je sporočilni ton vaše spletne strani – preprost, igriv, logičen …?
 • Koliko sredstev ste namenili izdelavi in vzdrževanju?
 • Kdo bo skrbel za vsebine?

Ko si odgovorite na teh nekaj vprašanj je izdelava spletne strani veliko bližje rešitvi, ker imamo primerna izhodišča. Ker se tehnologija stalno spreminja, prav tako pa se spreminjajo vaše potrebe in rojevajo nove ideje, je pomembno, da že v začetku predvidevate nekaj korakov vnaprej. Tukaj vam s primernimi in brezplačnimi nasveti veliko pomagamo, še preden se konkretno lotimo naloge. Skupaj z vami analiziramo vaše aktualne potrebe in svetujemo pri STRUKTURI in VSEBINI.

Izdelava spletne strani in spletna optimizacija

Za izdelavo spletnih strani in spletno optimizacijo vam lahko ponudimo vse potrebne storitve, vključno z izdelavo spletne trgovine, oblikovanjem grafične podobe, optimizacijo vsebine in še več. S svojimi izkušnjami in strokovnostjo vam lahko pomagamo ustvariti kakovostno spletno stran, ki bo izpolnila in presegla potrebe in pričakovanja vašega podjetja.

Nekaj osnovnih pravil pri izdelavi

Izdelava spletne strani je pravzaprav samo začetek. Ta mora ostati v kondiciji in to pomenu, da mora biti na voljo dobra VSEBINA, ki jo vzdržujemo. Tako zaradi kupcev/strank, kot tudi glede optimizacije za spletne brskalnike (SEO), kot je Google.

Na splošno pa mora biti dobra spletna stran:

 • Lično OBLIKOVANA
 • LOGIČNA in uporabniku prijazna
 • Strukturno PREPROSTA, da se uporabnik ne »zapleza«
 • Bogata z VSEBINAMI, ki jih redno posodabljamo
 • Ustrezno programirana in spletno OPTIMIZIRANA
 • Teči mora na preverjenem in hitrem STREŽNIKU, ki ima zadaj tehnično podporo 24/7

Optimizacija spletnih strani!

Prav nič vam ne pomaga najlepša in najboljša spletna stran na svetu, če vašo spletno stran nihče ne najde.
“Lepa, ampak slepa”, to je spletna stran, kjer se je veliko vložilo v samo obliko, strukturo in logiko, obenem pa malo ali nič v optimizacijo.  Prav zato je ključnega pomena, da pri nas izdelava spletnih strani upošteva določena pravila že takoj na začetku. Tako imamo možnost, da naše spletne strani rangirajo na najvišja mesta v iskalnikih. Je pa to le začetek. Za najbolje rezultate je potrebno optimizacijo spletnih strani izvajati mesečno, skrbno analizirati dobljene podatke in izvajati ustrezne ukrepe. Le tako bomo “splavali na vrh” iskalnika, kot je Google.

Ustrezna spletna optimizacija je več kot nujnost za uspeh vašega podjetja!

REFERENČNI PROJEKTI

RAD/-A BI ZVEDEL/-A ŠE KAJ VEČ >

Vaša spletna stran je prvi stik s kupcem. Ne razočarajte ga, ker bo šel h konkurenci!