Kreativno oblikovanje katalogov v studiu Art Design Ljubljana.

Dobra tiskovina je v poplavi elektronskih sporočil še vedno pomembna. Listanje kvalitetno izdelanega kataloga je za uporabnika tako merilo kvalitete predstavljenih produktov, kot tudi praktično opravilo, kajti tiskovino lahko listamo kjerkoli in kadarkoli. V našem studiu vam nudimo oblikovanje katalogov, ki bo predstavilo vaše izdelke na kreativen, učinkovit in estetski način.

Oblikovanje katalogov zaupajte strokovnjakom

Kvalitetno oblikovanje katalogov potencialnemu kupcu pove veliko o izdelku in ga z dobrim pristopom in oblikovanjem prepriča o izdelku.  Je velik del trženja, poveča prodajo in povpraševanje po izdelku in storitvah, in posledično pridobiva nove stranke.

Dobro oblikovanje katalogov je ena pomembnejših komponent, ki ustvari vez med prodajalcem in kupcem. Ljudje namreč kupujemo z očmi. Oglaševanje izdelka v kupcu vzbuja različna čustva. Pomembno je, da vemo katere odzive želimo za čimbolj uspešno prodajo. Pri strankah/kupcih želimo pozitiven odziv na izdelke, kot so kvaliteta, zaupanje, kreativnost, razumljivost, enostavnost, … Vsak izdelek pa ima tudi svojo ciljno skupino. Katalog oblikovno priredimo skupini ljudi, kateri je namenjen.

Katalog vam bomo izdelali od idejnega osnutka do končnega izdelka. Z vami se bomo posvetovali o tonu sporočilnosti, kot o izbiri papirja pri tisku. Organiziramo prav vse komponente, ki bodo za tiskovino potrebne. Le tako je med procesom celovit nadzor nad delom in zagotovljena maksimalna kvaliteta končnega izdelka. Izdelali bomo vsebinsko dodelan katalog katerega oblika nosi sporočilnost, hkrati pa je harmonična in usklajena.

 

Prijava na ART blog

S klikom na gumb “pošlji” se strinjate s hrambo svojih podatkov v naši podatkovni bazi in komuniciranje prek navedenega kontakta.
Več o tem si lahko preberete v politiki o zasebnosti.