skupna kmetijska politika

 

Evropska Skupna kmetijska politika (SKP) se je oblikovala z namenom, da bi ljudem omogočila kvalitetno in cenovno dostopno hrano in da bi kmetovalci lahko zaslužili za dostojno življenje.

Za naročnika Ministrstva za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano smo izdelali celostno grafično podobo za namen izvajanja programa. Osnovna izhodišča, na katerih smo zgradili CGP so bila: povezovanje, zeleno in digitalno. Po uspešno zaključeni prvi fazi projekta, se bomo v nadaljevanju posvetili izdelavi in oblikovanju različnih promocijskih gradiv, povezanih s programom razvoja podeželja.

 

Logotip vkljucen v shemo EU in SLO zastave

🎁 Želite 10 % popust?

Vemo, da je vaš čas dragocen, vseeno pa ... Ker želimo bodočim naročnikom ponuditi karseda dobro storitev, vas vljudno prosimo za nekaj sekund časa. Tisti, ki se boste opogumili, boste seveda nagrajeni. V zameno za nekaj trenutkov vaše pozornosti vam podarimo enkratni 10 % popust na našo storitev!

Kje ste naš našli? *
Ste našli informacije, ki jih potrebujete? *
Od 1-4 kako bi ocenili uporabniško izkušnjo z našo spletno stranjo? *

S klikom na gumb za pošiljanje obrazca se strinjate s hrambo svojih podatkov v naši podatkovni bazi in komuniciranje prek navedenega kontakta. Več o tem si lahko preberete v politiki o zasebnosti.