Hiša za otroke

 

Hiša za otroke / Barnahus je projekt Ministrstva za pravosodje, v okviru katerega se bo uredil  prostor, ki je namenjen podpori otrokom, ki so priče ali žrtve spolnega nasilja. Otroci, ki so napoteni v Hišo za otroke prejmejo strokovno pomoč na enem mestu, v otroku prijaznem in varnem okolju. Poglavitna naloga Hiše za otroke je zaščita otroka ter njegovih družinskih članov oziroma skrbnikov, ki niso osumljeni zlorabe.

Da bo Hiša za otroke v Sloveniji lahko zaživela, smo za naročnika izdelali logotip, priročnik CGP in postavili novo spletno stran.

Obiščite Hišo za otroke.

< NAZAJ NA REFERENCE

close

🎁 Želite 10 % popust?

Vemo, da je vaš čas dragocen, vseeno pa ... Ker želimo bodočim naročnikom ponuditi karseda dobro storitev, vas vljudno prosimo za nekaj sekund časa. Tisti, ki se boste opogumili, boste seveda nagrajeni. V zameno za nekaj trenutkov vaše pozornosti vam podarimo enkratni 10 % popust na našo storitev!

Kje ste naš našli? *
Ste našli informacije, ki jih potrebujete? *
Od 1-4 kako bi ocenili uporabniško izkušnjo z našo spletno stranjo? *

S klikom na gumb za pošiljanje obrazca se strinjate s hrambo svojih podatkov v naši podatkovni bazi in komuniciranje prek navedenega kontakta. Več o tem si lahko preberete v politiki o zasebnosti.