GeoHub-SI je GIS portal, ki zagotavlja platformo za objavo vsebin, povezanih s prostorom, v obliki GIS servisov in aplikacij, namenjenih interni ali splošni javnosti. Namenjen je dostopu do storitev, aplikacij in prostorskih podatkov, ki so jih državne institucije dale v souporabo. Temelji na infrastrukturi državnega računalniškega oblaka (DRO), ki ga zagotavlja Ministrstvo za javno upravo.
Za omenjeni portal smo izdelali novo Celostrno grafično podobo in promocijske elemente. Vizualna rešitev znaka prepoznavnosti izhaja iz simboliziranih elementov “poligonov”, ki se uporabljajo za prostorsko kartiranje površine. Grafièni del znaka sestavljajo različni trikotniki, ki s svojo postavitvijo ponazarjajo kartirano površino, obenem pa oblikujejo poenostavljeno silhueto Triglava, kar simbolizira nacionalni pomen storitev, ki jih institucija GeoHub-SI nudi.

 

Geohub referenca 1

🎁 Želite 10 % popust?

Vemo, da je vaš čas dragocen, vseeno pa ... Ker želimo bodočim naročnikom ponuditi karseda dobro storitev, vas vljudno prosimo za nekaj sekund časa. Tisti, ki se boste opogumili, boste seveda nagrajeni. V zameno za nekaj trenutkov vaše pozornosti vam podarimo enkratni 10 % popust na našo storitev!

Kje ste naš našli? *
Ste našli informacije, ki jih potrebujete? *
Od 1-4 kako bi ocenili uporabniško izkušnjo z našo spletno stranjo? *

S klikom na gumb za pošiljanje obrazca se strinjate s hrambo svojih podatkov v naši podatkovni bazi in komuniciranje prek navedenega kontakta. Več o tem si lahko preberete v politiki o zasebnosti.