Črni česen. Podjetje Skrin in njihov partner sta začela s projektom izdelave fermentiranega črnega česna, ki se uporablja v vrhunski kulinarki kot začimbni dodatek jedem. Ker gre za ekskluliziven in butičen izdelek, katerega predelava v fermentirano obliko zahteva veliko časa in znanja, je temu primeren tudi način trženja in prodaje. V ta namen smo na podlagi naročnikove ideje oblikovali krovni logotip, ki je nosilna blagovna znamka tega izdelka – BLACK TREASURE. Obenem se je za namen direktne prodaje v našem studiu oblikovala tudi embalaža, ki bo vsebovala količino dveh fermentiranih česnovih glavic.

 

Black garlic 4

 

 

🎁 Želite 10 % popust?

Vemo, da je vaš čas dragocen, vseeno pa ... Ker želimo bodočim naročnikom ponuditi karseda dobro storitev, vas vljudno prosimo za nekaj sekund časa. Tisti, ki se boste opogumili, boste seveda nagrajeni. V zameno za nekaj trenutkov vaše pozornosti vam podarimo enkratni 10 % popust na našo storitev!

Kje ste naš našli? *
Ste našli informacije, ki jih potrebujete? *
Od 1-4 kako bi ocenili uporabniško izkušnjo z našo spletno stranjo? *

S klikom na gumb za pošiljanje obrazca se strinjate s hrambo svojih podatkov v naši podatkovni bazi in komuniciranje prek navedenega kontakta. Več o tem si lahko preberete v politiki o zasebnosti.