Na tej strani si lahko ogledate neke naše projekte bolj podrobno, da si lažje predstvaljate kaj pomeni prenova Celostne grafične podobe v realnosti.
Podajamo vam nekaj primerov, kjer smo obstoječo podobo izdelali na novo in poleg strokovnega pristopa upoštevali tudi naročnikovo željo po podobnosti s prejšnjo.
Pravzaprav smo tukaj razblinili naročnikove strahove, da bi zaradi nove podobe trpela njihova prepoznavnost in da bi prenova – koristna sicer –  negativno vplivala na blagovno znamko, ki so jo tekom let ustvarili in skrbno negovali.

Pri teh prenovah gre torej za evolucijo in ne revolucijo.
Bolj obširni članek na to temo pa najdete tudi na naši BLOG strani.

Mithraeum

Naročnik se ukvarja z industrijsko izdelavo elementov iz nerjavnega jekla, predvsem v namen gostinske uporabe. Poleg tega izdelujejo pa tudi celotne sisteme mikro pivovarn, skupaj z vsemi nadzornimi sistemi. Želja naročnika je bila, da v novi podobi obdržimo modro barvo in dokaj enostaven tipografski del, ki jih je dosedaj vizualno definiral in bi to prepoznavnost skušali ohraniti tudi za naprej. Želja je bila, da nekako skušamo obdržati ali vključiti tudi 3 kroge, ki so konceptualno povezani z njihovim razvojem in so že dolgo del podobe.

Mithraeum

🎁 Želite 10 % popust?

Vemo, da je vaš čas dragocen, vseeno pa ... Ker želimo bodočim naročnikom ponuditi karseda dobro storitev, vas vljudno prosimo za nekaj sekund časa. Tisti, ki se boste opogumili, boste seveda nagrajeni. V zameno za nekaj trenutkov vaše pozornosti vam podarimo enkratni 10 % popust na našo storitev!

Kje ste naš našli? *
Ste našli informacije, ki jih potrebujete? *
Od 1-4 kako bi ocenili uporabniško izkušnjo z našo spletno stranjo? *

S klikom na gumb za pošiljanje obrazca se strinjate s hrambo svojih podatkov v naši podatkovni bazi in komuniciranje prek navedenega kontakta. Več o tem si lahko preberete v politiki o zasebnosti.