jagoda_skupina

Družabna omrežja kot poslovni kanal.

Družabna omrežja so že dolgo zelo učinkovit kanal za utrjevanje poslovne filozofije, iskanje partnerjev ali kupcev, promocijo izdelka ali blagovne znamke in še mnogo drugega. Tudi Facebook ni samo preživljanje prostega časa in klepet s prijatelji. S strokovnim prijemom vam lahko poleg svetovanja tudi izdelamo poslovni profil, ki vas bo zastopal in tržil daleč bolje od osebnega. Po potrebi tudi skrbimo zanj.

Pr Črnet – ekološka kmetija

Pr Črnet - facebook poslovna stranV sklopu spletne strategije trženja smo oblikovali in izdelali spletne strani ekološke kmetije Pr’Črnet – prcrnet.si
Spletna stran je izdelana v unikatni obliki, oblikovana pa je s poudarkom na domačnosti in uporabnosti, za urejanje vsebine pa uporablja WordPress CMS.
Spletna predstavitev je prilagojena tudi za mobilne naprave. Poleg tega smo vzpostavili strani tudi na družabnih omrežjih.

 

 


Javor trgovina

Javor - facebook poslovna stranZa naročnika Javor trgovina d.o.o. smo pripravili vizualni koncept in izdelali spletno stran podjetja,
ki je namenjena njihovim strankam in potencialnim kupcem. Spletna stran ponuja možnost dodajanja
akcijskih ponudb, cenovnih ugodnosti, novic in je v celoti prilagojena mobilnim napravam. Večino svojih prodajnih aktivnosti bodo promovirali in objavljali na družabnih omrežjih.

 

 

 

 


Dobo – social

Dobo - facebook poslovna stranZa podjetje DOBO – Tatjana Dobovšek s.p. smo izdelali vizualni marketinški koncept za potrebe klasičnih in elektronskih medijev, družabnih omrežij in sistema direktnega oglaševanja preko elektronske pošte. Vizualni koncept smo izkoristili tudi za celovito grafično in vsebinsko prenovo spletne predstavitve, kjer smo dodali prilagodljiv prikaz za tablice in mobilne telefone ter vzpostavili stran podjetja na Facebook in Google+..

 

 

 

 


Sveča manj – Prižgite virtualno svečo

Sveča manj - facebook poslovna stranPrižgite virtualno svečo

Ohranjanje spomina na drage ni vezano samo na 1. november. Na njih se lahko spomnite kadarkoli in jim posvetite nekaj besed ter prižgete virtualno svečo – 24892 prižganih sveč.

 

 

 

 


Vargalant – social

Vargalant - facebook poslovna stranV podjetju Vargalant Original d.o.o. so oblikovno posodobili spletno mesto vargalant.si.Želeli so večjo preglednost ponudbe in jo tudi razširili z rally programom in programom za starodobnike.Oblika in funkcionalnost novih spletnih strani sta prilagojeni večji informativnosti in uporabnosti, sama stran pa deluje v HTML5 in
CSS3 okolju z prilagodljivim prikazom za tablice in mobilne telefone. Pridružili so se tudi družabnim omrežjem… ( FB, G+; )